Preview Mode Links will not work in preview mode

Så kan det gå - Boosta dina relationer


Feb 26, 2020

Veckans avsnitt är kopplat till min hjärtefråga - våld i unga relationer. Var fjärde ung tjej har varit utsatt för brott i sin relation. Förödande statistik som visar på en verklighet som ofta sker i det dolda. Självklart finns det även killar som är utsatta, det får vi inte glömma, även om det är långt ifrån lika vanligt. Våldet och situationerna varierar i omfattning, men nästan alltid är psykiskt våld närvarande. Jag har själv varit utsatt under närmare åtta år och bjöd därför in Zandra som är en av initiativtagarna till ungarelationer.se för att få svar på varför det här är så vanligt? Hur går tankarna hos förövaren? Och hur kan vi förebygga det här? Sprid gärna avsnittet vidare så att kunskap kring den här livsviktiga frågan fortsätter att spridas. 

Podden drivs av Elin Ribjer och görs tillsammans med den värderingsbaserade relationsappen Relate. Hitta likasinnade och kartlägg dina värderingar via deras app:
Android: bit.ly/relatepod-android
Apple: bit.ly/relatepod-iOS

Gillar du vad den här podden handlar om? Följ då med i jakten på bättre relationer genom att prenumerera på avsnitten samt via Instagram @sakandetgapodden