Preview Mode Links will not work in preview mode

Så kan det gå - Boosta dina relationer


Apr 15, 2020

Uppbrott är alltid svåra och gör ofta ont. Speciellt tungt kan det vara om relationen tar slut en längre tid tillsammans och mitt i 30-års åldern när många vänner gifter sig och skaffar barn. Det kan kännas som att hela världen vänds upp och ner när alla framtidsplaner plötsligt går upp i rök.. Så hur gör man för att gå vidare när hjärtat inte vill? Vad finns det för bra/dåliga strategier när man är så skör? Hur får man svar på alla sina frågor och hur kan man som nära vän eller familj hjälpa till att stötta?

Psykologen Åsa Kuse har undersökt precis det här och har skrivit en bok med sina lärdomar och i veckans avsnitt delar hon sina bästa svar. 

Gillar du vad den här podden handlar om? Följ då med i jakten på bättre relationer genom att prenumerera på avsnitten samt via Instagram @sakandetgapodden 

Podden drivs av Elin Ribjer och görs tillsammans med den värderingsbaserade relationsappen Relate. Hitta likasinnade och kartlägg dina värderingar via deras app:
Android: bit.ly/relatepod-android
Apple: bit.ly/relatepod-iOS

Veckans avsnitt sponsras av Storytel som just nu erbjuder nya användare 30 dagars gratis lyssning - så kika in på www.storytel.com/elin30