Preview Mode Links will not work in preview mode

Så kan det gå - Boosta dina relationer


Apr 22, 2020

Malin Rapp är ledarutvecklare & föreläsare på SelfLeaders med bakgrund inom Kognitiv Neurovetenskap och Positiv psykologi och är expert på allt vad lyckoforskning och motivationspsykologi heter. Och i veckans avsnitt gästar hon för att dela med sig om vad forskningen visar är nycklarna till vilka par som håller ihop och hur ni som par kan säkerställa att det är ni.

Vi pratar om de bästa sätten att hantera konflikter, hur ens bästa och charmigaste sidor också har sina skuggsidor och hur ni gör för att superboosta er relation med positiv förstärkning - ett lovar jag - och det är att det här är ett hejdundrans avsnitt som du vill vill lyssna på i detalj - för oj vilka life hacks det har med sig.

(Och en liten parantes - avsnittet är inspelat innan hela COVID19 satte igång om någon reagerar på att Malin var ute och fikade innan vi sågs)

Gillar du vad den här podden handlar om? Följ då med i jakten på bättre relationer genom att prenumerera på avsnitten samt via Instagram @sakandetgapodden 

Podden drivs av Elin Ribjer och görs tillsammans med den värderingsbaserade relationsappen Relate. Hitta likasinnade och kartlägg dina värderingar via deras app:
Android: bit.ly/relatepod-android
Apple: bit.ly/relatepod-iOS

Veckans avsnitt sponsras av Storytel som just nu erbjuder nya användare 30 dagars gratis lyssning - så kika in på www.storytel.com/elin30